{"dots":"true","arrows":"true","effect":"slide"}
Obuoliu sūris
Pagal močiutės receptą rankų darbo iš Lietuviškų obuolių brandintas obuolių sūris.Turi Tautinio paveldo sertifikatą, tad drąsiai galime sakyti, kad jis tikrai atstovauja ne tik tradiciniai Lietuviškai virtuvei , bet ir Lietuvos Didžiosios kunigaikštystės dvarų kulinariniam paveldui.
Learn More
{"dots":"true","arrows":"true","effect":"slide"}
Marmeladas
Veganiškas, natūralus, rankų darbo marmeladas iš lietuviškų obuolių sulčių ir tyrės. Įvairių vaisių, uogų ir daržovių skonio. Be dirbtinių dažiklių, konservantų, gyvulinės želatinos ir gliuteno.
Learn More
{"dots":"true","arrows":"true","effect":"slide"}
Pesto
Lietuvoje gaminamas šviežias pesto padažas. Iš bazilikų, špinatų, su saulėje džiovintais pomidorais ir petražolėmis. Tinka pagardinti pasta, mėsos ir žuvies patiekalus, ruošti užkandžius.
Learn More
{"dots":"true","arrows":"true","effect":"slide"}
Medus
Pavasarinis, liepų, lipčiaus ir grikių medus. Iš Neries regioninio parko bityno.
Learn More