- Karamelė
- Obuoliu sūris
- Marmeladas
- Pesto
- Medus
{"grid":"2"}
Karamelė
Verdama iš šviežios karvės pieno grietinėlės. Tinka prie sūrio, varškės arba valgoma kaip desertas.
Obuoliu sūris
Pagal močiutės receptą rankų darbo iš Lietuviškų obuolių brandintas obuolių sūris.Turi Tautinio paveldo sertifikatą, tad drąsiai galime sakyti, kad jis tikrai atstovauja ne tik tradiciniai Lietuviškai virtuvei , bet ir Lietuvos Didžiosios kunigaikštystės dvarų kulinariniam paveldui.
Marmeladas
Veganiškas, natūralus, rankų darbo marmeladas iš lietuviškų obuolių sulčių ir tyrės. Įvairių vaisių, uogų ir daržovių skonio. Be dirbtinių dažiklių, konservantų, gyvulinės želatinos ir gliuteno.
Pesto
Lietuvoje gaminamas šviežias pesto padažas. Iš bazilikų, špinatų, su saulėje džiovintais pomidorais ir petražolėmis. Tinka pagardinti pasta, mėsos ir žuvies patiekalus, ruošti užkandžius.
Medus
Pavasarinis, liepų, lipčiaus ir grikių medus. Iš Neries regioninio parko bityno.